Verhuizen naar Friesland!

Verhuizers-vergelijken biedt u een snelle en gemakkelijke manier om voor verhuizen naar Friesland, verschillende verhuizers bij u in de omgeving te vergelijken!

Vergelijk de Beste en Goedkoopste Verhuizers en Bespaar tot 70% op Verhuizen naar Friesland.

  • Vul hier uw postcode in

Snel en goedkoop

i

Ontvang tot wel 6 offertes

Bespaar tot wel 70%

Vergelijk voordat je besluit!

Hoe werkt het?

1. Vul uw postcode in
2. Vul uw gegevens in
3. Ontvang offertes van bedrijven in de buurt van u
4. Vergelijk en kies het beste aanbod

Waarom gebruik maken van verhuizers-vergelijken?

Het gebruik van verhuizers-vergelijken is snel en makkelijk! Vraag offertes aan om prijzen en diensten te vergelijken van verhuisbedrijven in heel Nederland.

– Bespaar tijd en geld
– 100% geen verplichtingen
– Vergelijk in slechts 3 eenvoudige stappen
– Ontvang aangepaste offertes rechtstreeks
– Het duurt slechts een paar minuten om offertes van meerdere verhuisbedrijven in uw omgeving te ontvangen. Het kan niet makkelijker zijn!

 

Verhuizen naar Friesland

Friesland officieel: Fryslân is een provincie in het noorden van Nederland. Friesland telt 646.092 inwoners. De hoofdstad is Leeuwarden en naast het Nederlands heeft in de provincie het Fries de status van bestuurstaal. Een aantal sporten wordt, in meerdere of mindere mate terecht, als ‘typisch Fries’ beschouwd:

  • Kaatsen
  • Fierljeppen (polsstok verspringen)
  • Schaatsen: hoewel schaatsen (vooral hardrijden) ook elders in Nederland populair is, wordt het soms speciaal met Friesland geassocieerd. De Elfstedentocht is een belangrijk sportevenement in Nederland. Ook Thialf staat in Friesland (Heerenveen).
  • Watersport: dankzij de vele meren en waterwegen in Friesland komen ook veel watersportliefhebbers uit andere delen van Nederland en uit Duitsland naar de provincie om er te varen. Bekend zijn het skûtsjesilen en de Sneekweek.

Huurprijzen Friesland
De gemiddelde huurprijs van een vrijesectorwoning in Friesland ligt rond de € 500,-. U moet uw verhuizing binnen of naar Friesland maximaal 4 weken vóór of uiterlijk 5 dagen na uw verhuizing doorgeven. U heeft hier een Digi-d en koop of huurovereenkomst voor nodig. Verder moet u het volgende regelen voor verhuizen naar Friesland:

  • Bijstandsuitkering aanvragen of bijstandsuitkering wijzigen
  • Afvalpas: als er geen afvalpas is achtergelaten door de vorige bewoner
  • Omgevingsvergunning: als u gaat verbouwen

 

Verhuizen naar Friesland

Wat anderen zeggen..

“Verhuizen vergt een hoop inspanning daarom ben ik blij dat ik deze stress met jullie dienst enigszins heb kunnen verlichten. Ideale manier van regelen! ”

V. van Empel, Amersfoort

“Wat een geld heb ik bespaard! Door de offertes, die ik via jullie heb ontvangen, met elkaar te vergelijken werd mij duidelijk dat er redelijk wat prijsverschil is. Aanrader dus om een verhuizing op deze manier aan te vangen!”

R.N. Vogelpoel, Hoorn

“Snel offertes nodig voor mijn verhuizing. Aanvragen ging snel, had al binnen drie dagen 5 offertes binnen. Zo zie ik het graag!”

J. Siesema, Heerenveen